Det här behöver du veta

Gemensamt för samtliga rum och lägenheter
  • Tillgång till gemensam tvättmaskin mot avgift kan bokas.
  • I vår reception säljs glass, varma och kalla drycker och kaffebröd,
  • Rökning är ej tillåten inomhus, under entrétaken eller i tältet på Södra Bruket
  • Husdjur får medföras i vissa lägenheter. Vi tar ut en avgift för varje medföljande husdjur. Max ett husdjur per rum.
  • Bilar får endast parkeras på parkeringsplats. Ni kan köra fram för att packa eller packa ur bil. eller utefter Alunbruksgatan. För övrigt är det parkeringsförbud på Alunbruksgatan.
  • Nyckel

Nyckel finns i lägenheten på Södra Bruket. Vid ankomst är dörren till lägenhet upplåst och nyckeln finns på köksbordet i lägenhet och i dörren på vandrarhemsrum. Vandrarhemsrum och vissa lägenheter har kodlås på ytterdörren. Koden meddelas per telefon före klockan 15 ankomstdag eller i det email du får avseende din bokning. Du som bokat vandrarhemsrum och inte fått kod till kodlåset kontaktar oss på tel / sms senast kl 15 för incheckning och kod. ,

Badstrand
Kilometerlång badstrand (naturstrand) finns direkt söder om husen.

Nyckeladress
Ytterdörren, lägenhetsdörren har kodlås. Ring senast kl 15 ankomstdagen för portkod till ytterdörr. Nycklar finns i rumsdörrarna eller på köksbordet.

Internet Trådlöst
Trådlöst internet finns i alla rum och lägenheter på Södra Brutet och är gratis.

Mobiltelefon
Mottagningen för mobiltelefon är dålig på Öland, speciellt inomhus. Ha tålamod. Ring igen!

Frågor
Vid frågor kontakta Solweig mobil 076-555 52 55. Vi är ofta ute bland eller i något av husen i området så försök gärna igen om ingen svarar. Epost: sodrabruket@gmail.com

Registerkort
Fyll i registerkortet innan ni lämnar lägenheten. Endast ett kort per lägenhet behövs.

Vägbeskrivning
Från Ölandsbron kör väg 136 mot Ottenby ca 40 kilometer förbi Södra Möckleby. Sväng till höger vid vit skylt mot Södra Bruket. Kör nedför backen och sväng vänster vid bruksområdet, in på Alunbruksgatan. Alla se 5 stora bostadshusen av trä tillhör Brf Södrabruket.

GPS

Alunbruksgatan 1-8, DEGERHAMN

Parkering
Parkeringsplatser finns norr om huset på Alunbruksgatan 1, söder om Alunbruksgatan 4 och norr om Alunbruksgatan 5, Platserna är för BRF Södrabruket. Parkerinstillstånd ska finnas i lägenheten du hyr och placeras väl synligt i fönstret på bilen.

Respektera att aldrig parkera på gräsmattorna och invid husen.